Revolution Slider Error: Slider with alias slider_header_xs_ca not found.

Maybe you mean: 'testimonios' or 'sliderHomeHD' or 'testimoniosMovil' or 'sliderHomeMovil' or 'slider6' or 'sliderHomeMovil-CAT' or 'testimonis' or 'testimonis mobil'

ENQUESTA DE SATISFACCIÓ

Pregunta als teus clients de manera directa i simple, obtenint feedback valuós per a millorar el teu negoci

Satisfacció del client [%img%]

Valoració del personal [%img%]

Net Promoter Score [%img%]

Interès en nous serveis [%img%]

Cuestionario de Satisfaccion: Pantalla Táctil para cuestionario de satisfacción de clientes

[%img%] Perfil, hàbits i preferències

[%img%] E-mail

[%img%] Codi postal

[%img%] Suggeriments i crítiques

DISSENY PERSONALITZAT

Disenyem el qüestionari de satisfacció òptim per a millorar l’experiència del client

PANTALLA TÀCTIL

Tria la pantalla tàctil que millor s’adapta al teu espai i comença a recollir feedback massiu

PANTALLA TÀCTIL DE PARET

PANTALLA TÀCTIL DE PEU

PANTALLA TÀCTIL DE MOSTRADOR

ANÀLISI DE LA SATISFACCIÓ DEL CLIENT A TEMPS REAL

Identifica els teus punts dèbils al moment i actua en conseqüència

Especialistes en market research [%img%]

Segmentació i creuaments a mida [%img%]

Benchmarketing Net Promoter Score [%img%]

Mejora la Experiencia del Cliente - Análisis En Tiempo Real

[%img%] Evolució temporal

[%img%] Categorització de comentaris d’opinió

[%img%] Recomanacions de millora

CASOS D'ÈXIT

MUSEUS

logo museo maritim

“Amb RateNow recollim feedback immediat sobre exposicions i reformes arquitectòniques, com la nova entrada al museu. Entendre el nostre públic ens ajuda a aplicar canvis i atraure més visitants.”

Susana Navarro 

Directora de Comunicació, MMB

OCI

Cinesa

“RateNow ens permet prendre decisions amb molta rapidesa. La flexibilitat del sistema fa possible adaptar-lo a nous tests que desenvolupem en els punts de venda.”

Héctor Premuda 

Director Marketing, Cinesa

CLÍNIQUES

 

Best Quality Dental Centers

 

“Ratenow fa millorar de forma contínua les nostres clíniques en la mesura en que fixem objectius comuns de qualitat per a tot el grup.”

Xavier Romea

Gerent, grup BQDC

CENTRES COMERCIALS

glories

“RateNow ens proporciona una eina de comunicació directa amb els nostres clients i ens ajuda a evolucionar de forma contínua.”

Jorge de Juan

Marketing Manager, Les Glòries

ESDEVENIMENTS

RCTB

“RateNow ens ajuda a mesurar la satisfacció del públic amb els diferents serveis i activitats del torneig, així com conèixer millor el seu perfil.”

Albert Agustí

President RCTB, Torneig Godó 2016

AJUNTAMENTS

 

Ajuntament de Castelldefels

 

“Fàcil per als ciutadans, molt intuitiu i ràpid. No és gens invasiu i crida l’atenció per sí mateix. RateNow ens facilita el compliment de l’ISO en satisfacció ciutadana.”

Lluïsa Vázquez

Directora, OAC Castelldefels

BOTIGUES

koroshi

“RateNow ens permet accionar millores amb rapidesa, i al mateix temps transmetre una imatge de proximitat al client, que vegi que tenim en compte la seva opinió.”

Miguel Ángel Cabot 

Brand Manager, Koroshi

HOTELS

abba

“El principal atractiu de RateNow és la seva imatge moderna, que arriba a tots els segments del públic. Permet conèixer de primera mà quines són les teves deficiències per a corregir-les al moment.”

Félix Alcocer 

Director, Hotel Abba Balmoral

 

FARMÀCIES

farmacia torres

“Utilitzem RateNow per a mesurar l’evolució de l’opinió dels clients respecte a la nostra atenció, temps d’espera i percepció de la qualitat del servei rebut. Això ens permet corregir per a millorar.”

Antonio Torres 

Titular de Farmacia Torres

 

RESTAURANTS

ca-la-nuri-

“RateNow s’ha convertit en una eina molt important per als restaurants Ca La Nuri, amb la que mesurem la satisfacció del nostres clients d’una forma segmentada i ens ajuda a detectar necessitats de millora.”

Ricard Noguera 

Propietari, Ca la Nuri

 

CAMPINGS

camping el garrofer

“RateNow és una eina molt útil donada la seva immediatesa, ja que el client té una percepció molt recent de l’experiència viscuda i és quan pot valorar amb més claredat els serveis oferits.”

Mónica Leprevost 

Directora, Camping Garrofer

 

SOBRE NOSALTRES

Equipo ratenow

RateNow neix al 2014 de la mà d’un grup d’especialistes en estudis de mercat i màrqueting, que decideixen unir-se per a revolucionar la captació de feedback i facilitar a les empreses la presa de decisions amb l’objectiu d’aportar valor als clients i millorar la seva experiència.

Un equip jove i entusiasta focalitzat en convertir RateNow en la referència de la recollida d’opinió i dades personals en el propi establiment, de forma àgil, ràpida i interactiva. Mitjançant dispositius amb diàlegs digitals personalitzats obtenim resultats a temps real orientats a prendre decisions estratègiques i augmentar la felicitat dels clients.

A RateNow creiem en el treball dur, la innovació constant, en assolir fites, aprendre i crèixer. Ens apassiona viatjar, escapar de la rutina, conèixer gent, experimentar, reflexionar en equip i prendre decisions valentes.

Ens inspirem en metodologia lean startup:  crear el producte en constant interacció amb el mercat, fora de l’oficina, testant totes les parts per a que s’adapti a les necessitats dels nostres clients. El resultat és un servei optimitzat per a captar feedback en el punt de venda i aportar la informació més essencial que tota empresa necessita per a millorar, fidelitzar i fer créixer la seva base de clients.

CONTACTA'NS