Equipo ratenow

Qui som?

RateNow neix el 2014 de la mà d’un grup expert en estudis de mercat i màrqueting, amb la finalitat de revolucionar la captació de feedback i facilitar a les empreses la presa de decisions estratègiques orientades a créixer.

Un equip jove i entusiasta focalitzat a convertir RateNow en la referència de la recollida d’opinió i dades personals en el mateix establiment, de forma àgil, ràpida i interactiva. Mitjançant dispositius amb diàlegs digitals personalitzats obtenim feedback en temps real i millorem l’experiència dels clients.

A RateNow creiem en el treball dur, la innovació constant, en aconseguir metes, aprendre i créixer. Ens apassiona viatjar, escapar de la rutina, conèixer gent i empreses de tots els sectors, experimentar, reflexionar en equip i prendre decisions valentes.

Ens inspirem en la metodologia lean startup: crear el producte en constant interacció amb el mercat, fora de l’oficina, testant totes les seves parts perquè estiguin alineades amb el que busquen els nostres clients. El resultat és un servei optimitzat per captar feedback en el punt de venda i aportar la informació més essencial que tota empresa necessita per millorar, fidelitzar i fer créixer la seva base de clients.