TERMINALS DE FEEDBACK DE PANTALLA TÀCTIL

TERMINAL DE FEEDBACK

Tria el terminal de feedback que millor s’adapta al teu punt de venda o espai i comença a recollir opinions massives dels clients a través de les enquestes de satisfacció

Terminal de Pared

Terminal de feedback de paret

Terminal de Pie

Terminal de feedback de peu

Terminal de Sobremesa

Terminal de feedback de taulell

Autònom, sense assistència del personal

El terminal de feedback de punt de venda RateNow és completament autònom, només cal mantenir-lo endollat ​​al corrent. S’encén i s’apaga a l’hora programada i les noves versions de programari i els canvis de qüestionari s’actualitzen en remot. I a més a més, amb una pantalla tàctil i molt senzill a l’hora de fer-lo servir.

Plug & Play

T’ho enviem muntat i configurat, llest per recollir feedback des del primer moment.

Servei tècnic

Servei de Helpdesk i control d’incidències inclòs. RateNow té un control remot de tot el seu parc de terminals de feedback.

Autónomo, sin asistencia del personal

El dispositivo RateNow es completamente autónómo, solo hay que mantenerlo enchufado a la corriente. Se enciende y se apaga a la hora programada, las nuevas versiones de software y los cambios de cuestionario se actualizan en remoto.

Servicio técnico

Servicio de Helpdesk y control de incidencias incluido. RateNow tiene un control remoto de todo su parque de dispositivos.

Ubicació estratègica

El terminal amb pantalla tàctil se situa en un punt estratègic de l’establiment, molt visible i en zona de pas per a atreure l’atenció i maximitzar la participació. RateNow posa a la teva disposició el terminal de feedback que més s’ajusta al teu espai: terminal de peu, taulell o paret.

Compara establiments

Implanta terminals de feedback amb pantalla tàctil en tots els teus punts de venda o seccions per conèixer l’opinió dels teus clients i comparar el seu grau de satisfacció amb els teus serveis. Identifica els establiments amb pitjor puntuació i premia els que funcionen millor.

Cartel·les personalitzades

RateNow també posa a la teva disposició cartel·les personalitzades per augmentar la visibilitat del terminal de feedback i incentivar la participació del públic.

Terminales de feedback Ratenow
Multicanal Ratenow

RateNow multicanal

  • Arriba a tot el teu públic enviant també l’enquesta per e-mail i xarxes socials, o integrant-la en la teva app i web.
  • Afegeix les respostes dels teus terminals de feedback amb les de les teves enquestes online per a un anàlisi més profund.
  • Enquesta adaptada a tots els dispositius: els clients l’obren en el seu pc o smartphone.
Logos Multicanal y RRSS Ratenow