TERMINAL DE FEEDBACK

TERMINAL DE FEEDBACK

Escolta als teus clients en temps real, on tenen l’experiència,
mitjançant pantalles tàctils

Terminal de paret

Terminal de peu

Terminal de taulell

Autònom, sense assistència del personal

El terminal RateNow és completament autònom, només cal mantenir-lo endollat al corrent. S’encén i s’apaga a l’hora programada, les noves versions de software i els canvis de qüestionari s’actualitzen en remot.

Plug & Play

T’ho enviem muntat i configurat, llest per recollir feedback des del primer moment.

Servei tècnic

Servei de Helpdesk i control d’incidències inclòs. RateNow té un control remot de tot el seu parc de terminals.

Autónomo, sin asistencia del personal

El dispositivo RateNow es completamente autónómo, solo hay que mantenerlo enchufado a la corriente. Se enciende y se apaga a la hora programada, las nuevas versiones de software y los cambios de cuestionario se actualizan en remoto.

Servicio técnico

Servicio de Helpdesk y control de incidencias incluido. RateNow tiene un control remoto de todo su parque de dispositivos.

Ubicació estratègica

Se situa en un punt estratègic de l’establiment, molt visible i en zona de pas per atreure l’atenció i maximitzar la participació. RateNow posa a la teva disposició el terminal que més s’ajusta al teu espai: terminal de peu, taulell o paret.

Compara establiments

Implanta terminals en tots els teus punts de venda o seccions per comparar el grau de satisfacció amb els teus serveis. Identifica els establiments amb pitjor puntuació i premia als que funcionen millor.

Cartel·les personalitzades

RateNow també posa a la teva disposició cartel·les personalitzades per augmentar la visibilitat del terminal i la participació del públic.

RateNow multicanal

  • Arriba a tot el teu públic enviant també l’enquesta per e-mail i xarxes socials, o integrant-la en la teva app i web.
  • Agrega les respostes de les teves terminals de feedback amb les de les teves enquestes online per a una anàlisi més profunda.
  • Enquesta responsiva: els clients l’obren en el seu pc o smartphone.